23.6.09

80´s





Tak vám představuji svou novou bundičku a boty… Šla jsem takhle před pár dny do hospody a kamarád mi povídá „ty jo, ty vypadáš, jako z osmdesátých let!“ a za chvíli „ty i chodíš jako z osmdesátek,“ tak proto ten název.

Ohledně bundičky, zkusila jsem si ji v Zaře více méně pro legraci, ale hned jak jsem ji měla na sobě jsem věděla, že bez ní nemůžu odejít! Láska na první dotek. Je dokonalá. A hodí se skoro ke všemu.

Dnes jsem si prohlížela deset let staré německé Vogue… možná vám později ukážu nějaké obrázky.

Mějte se krásně!

So, let me represent you my new jacket and sandals… I wore this a couple days ago to the pub and friend of mine told me “wow, you look like from eighties!” and after a while “you even walk like in eighties”, so that’s where the headline is from.

Let’s talk about my jacket, I tried on it on Zara just for fun, but from the moment I put it on I’ve known it must be mine! Love for the first touch. It’s perfect. And it matches almost to everything.

I browse through old German Vogues today… I may show you some pictures later.

Have a great time!


(tričko Vero Moda, džíny Zara, hedvábná bundička Zara, sandály Marco Tozzi, psaníčko vintage, náramek Lefteris Joanidis, korále vintage / Vero Moda tee, Zara jeans, Zara silk jacket, Marco Tozzi sandals, vintage handbag, bracelet Lefteris Joanidis, vintage beads)



3 comments:

Markét a Tereza said...

Tak tohle se ti fakt povedlo,bundičku, boty i psaníčko už jsem viděla, ale takhle ohromady to vypadá fakt dobře

Fashionology said...

Love this look! Great blog as well!

Maja said...

Tá bundička! :)))