29.4.11

on the playground

(Tezenis jumper, Queens Wardrobe lace tee, Zara pants, vintage bag, seconhand silk scaff, HM hat and Jefrey Campbell Lita boots)
ph. by Terka

Fotky už jsou asi dva týdny staré, z doby, kdy ještě nebylo moc teplo. Kombinaci černé a bílé mám snad nejraději ze všech kombinací. A hnědé detaily ladí k barvě vlasů.

V posledních dnech: začínám být vyděšená z blížícího se zkouškového, čtu evangelium (což prosím ani trochu nesouvisí s tím křížem na krku, ale jedná se o materiál k závěrečné zkoušce z klasické řečtiny) a další poučné knihy do školy, toužím mít dlouhatánské vlasy, všechno mě bolí, protože ve fitku mám nový tréninkový plán, letos poprvé jsem si zahrála tenis a dumám, co si od Terezky nechám dovézt z Londýna.
Co děláte Vy?

Photos were taken about two weeks ago, when hadn't been warm weather yet. I love match of black and white more than others matches, also brown details fits to my hair.

Last days: Starting be afraid of exams, reading gospel (which has nothing to do with the cross on my neck, it's for final exam from classic greek language) and others books to school, I desire to have long long hair, my body is hurting me, because I have new excercising programme in my gym, I played tennis for first time this year and I'm thinking what should Terezka buy for me in London.
What about you?

5 comments:

Tereza said...

No jo, jen mě zneužívej, dokud to jde:-) A copak tobě se evangelium nelíbí??? Vždyť je to tak super zábavný:-)

Katka said...

uf .. JC? :) kde kupene.. krásky sú to veru .. :)

Evs said...

KRáSNE FOTKY. KRáSNY SVETER! :D

Anonymous said...

Nedávno jsem objevila tvůj blog a jsem nadšená. Vážně skvělý. Přečetla jsem ho od začátku do konce a teď každý den kontroluji jestli nepřibyl nový spot. Doufám, že bude brzo.. Z.

. said...

Jestli ti přišlo, že se na tebe dnes na České kolem čtvrt na tři někdo hrozně zíral z šaliny, tak se přiznávám, že jsem to byla já. Slušelo! (Zajímalo by mě, co jsou zač ty černé klíny, cos měla na nohách.)