9.1.11

up and down

(Zara silk jacket, mum's dress, vintage bag, silk leopard scaff from seconhand and Asos clogs)

Jak jsem očekávala a psala, nemám čas a náladu na bodu mrazu. Nevím, jestli jste se někdy snažili překládat starořecké věty, které nemají absoutně žádný pořádek ve větných členech, jestli ano, víte, že je to fakt úžasná zábava.
Vidět mě v dlouhých šatech nebo sukni se vám jen tak nepodaří. Ale tyhle mamčiny šaty už jsem jednou na sobě měla a tak jsem si řekla, že je čas je zase provětrat. Stejně jsem znechucená z veškerého vlastního oblečení. Znáte to?
Mějte se krásně!

How I was expected I have no time and no mood. If you have tried translate antic greek sentences you know what I'm takling about.
You usually can't see me in long dresses or skirts, but I already wore this mum's dress once and I thought it's time to do it again. Anyway I'm extremely sick of every clothes of mine...
Take care guys!

5 comments:

Beáta said...

ty bláho, zajímavé šaty a skvělé boty :)

Anonymous said...

Mě pořád připadá, že nemám v šatníku nic, co by ladilo nebo k sobě pasovalo :-)Jestli můžu být upřímná,tak bych řekla, že tento outfit se ti moc nepovedl, promiň...Nevím, možná kdyby šaty byly o kousek delší...Ale naopak taška supr!Pet.

czech foreigner said...

ty boty! ty potřebuji! skvělé jsou!

Eva Schön said...

Boty, taška, farby.. dokonalé!!

Unknown said...

take boty chcem!!!!!!