11.10.10

SUNDAY SUN

(F&F jumper/cape, Zara dress with Time out t-shirt under it, Tezenis tights, Humanice sandals, Asos bag, Lefteris Joanidis necklace)

New jumper and bag from Asos together! I have to say I have no steady oppinions about fashion, for example about coloures, grey used to by one of my less favorite coloures, but this automn I love it. Weird? Hmm, I don't think so...
We are having sunny days now, I think I need to enjoy them, bacause I afraid they soon be gone. So we take a walk yesterday and took these photos.
Wish you nice start of week.

Nový svetr a nová taška spolu! Musím se přiznat, že nemám mnoho trvalých módních názorů, třeba ohledně barev, šedá bývala jedna z mých nejméně oblíbených barev, ale najednou, tento podzim, jsem si ji zamilovala. Zvláští? Ani si nemyslím...
Momentálně máme pár slunečních dní v kuse, takže se snažím si je užít, protože nedoufám, že by to vydrželo moc dlouho. Takže včera jsme spojili focení s kratší procházkou.
Docela mě mrzí, že jsem se nedostala na Designblok, chystala jsem se tam, ale nakonec to nevyšlo. Byli jste tam? Jak se vám líbil?
Přeji pěkný start týdne!

6 comments:

Emily and Abigail said...

Gorgeous cape!!! I love the colors, and patterns!

www.lovelywanderlust.com

Tereza said...

Ani, ten svetr je nádhernej, upřímná závist, kabelka se ti taky povedla:-) Já nakonec na ten Designblok nedorazila, páč mi bylo blbě (z chlastu samozřejmě):-)

Alice Lee said...

moc sluší, výborná kombinace :)
moc se mi líbí taška

europevintage.blogspot.com

Fashion Cappuccino said...

Love your pictures so much! The print of the cape is amazing and chic! xoxoxoxoo

terka said...

nádherné fotky, moc se mi líbí podzimní ladění a ta taška je úžasná!

Alice said...

super svetropřehoz a taška a vlasy a boty a slunce na fotkách! :)