9.4.10

socks in the city


Since I saw pictures from Burberry SS 10 show I knew I wanna try to wear socks in sandals. Which is something like suicide in Czech, because ours biggest fashion faux pas is wearing socks, usually white, in outdoor's sandals, it looks really bad guys! But I think this is something completely different and I wanted to try it, so here I go... I don't thing it looks bad.
At todays shoots you can also see my new jeans, I couldn't found the right one really long time. And my beloved blazer, which I wear at least once at week.
Have a great weekend!
Any


Wearing Zara blazer and jeans, mum's scaff, Reserved handbag, HM sunglasses and Marco Tozzi sandals.

3 comments:

Anonymous said...

Je to takove nudne, nerikam, ze nejsi hezka, to jsi a celkem dost, ale styl mi u tebe chybi. kdyz se divam na starsi clanky- obleceni je skvele,ale tenhle outfit se ti vazne nepovedl. Ohrnuto kalhoty ti zkracuji zbtecne nohy a ty sandalky se mi nelibi. promin, ale v obliceni jsi hezka!

Any said...

anomymni: díky za názor, každému nemusí vždycky všechno sednout. Každpádně jsem ráda, když to člověk dokáže říct slušně :-)

Anonymous said...

Ahoj, souhlasím s anonymem, u některých tvých fotek jsem nadšená, jak ti to sluší, ale na některých máš potom něco... jako tyhle džíny, ta světlá vydřená barva a ohrnuté nohavice se mi na tobě vůbec nelíbí. A co jsem pochytila ohledně trendu ponožek v sandálcích, tak ponožky mají být co nejsvětlejší a krásné. Ty černé do černých sandálů sice moc nebijí, ale při bližším pohledu se mi to nelíbí. Ovšem šátek a tvůj účes je moc pěkný:). B.