11.2.10

there is nothing such old like yesterday's newspaper








(Zara blazer and bag, HM oversized silk shirt and leggins, bi4 boots)
Dneska budu psát o saku. Hodně dlouho jsem žádné nevlastnila. Jeden důvod byl, že jsem nemohla najít žádné, které by se mi líbilo a sedělo mi, a druhý, že jsem si nějak nevěděla rady s jeho nošením. Jednou mi ale došlo, že ho prostě nutně potřebuji a začala jsem pátrat intenzivněji. Nakonec jsem uspěla v Zaře ve slevách a objevila tento blazer. Byla jsem nadšená (to já jsem vždycky, když se mi podaří sehnat něco, co sháním, a ještě k tomu ve slevě). Myslím, že sako je skvělý kousek do šatníku, hodně variabilní, užitečné, když se vám nechce přemýšlet, co na sebe. Vezmete si džíny, bílé tričko, podpatky a sako a je to.
Dneska jsem se konečně dostala na jógu a skvěle si protáhla záda, už to bylo potřeba. Pak jsem šla s tátou na oběd do mexické restaurace, dala si tacos a bylo mi fajn :-)
Na závěr bych vám ráda poděkovala za všechny pěkné komenáře, které mi píšete. Moc si jic vážím!
Today I'm going to write about blazer. I didn't own any for a long time. One reason was I couldn't find any which I like and fits me, second, I wasn't really sure how to wear it. But one day I realised I need one and started finding more intensively. Finally I've succeded in sales in Zara and found this blazer. I was excited (I'm always whan I found something I've been looking for and again in sales). I think blazer is great part of closet, variable, useful when you are not in mood for dressing up. Just take jeans, white tee, heels and blazer and that' s all.
I finally went for yoga lesson and it stretch my back nicely, then I had lunch with my dad in maxican restaurant, had tacos and felt good :-)

7 comments:

Anonymous said...

Moc slusi! jsi hezka! Ale neni ti v tom trosku zima?? To ja v tomhle počasí nosím,kabát,čepici a rukavice:)

Eva

Nina said...

pekny blazer ale ja by som asi zamrzla :DD

Indie kid said...

Hele ono to vypadá, jako že tam mám nějakej hrozně těžce udělanej "krucánek" nebo cop nebo něco takovýho, ale ve skutečnosti jsou to jenom nějak pocuchaný vlasy :)
Prostě jsem hodila vlasy dolů, udělala culík a je to :)

Pěkná taška;)

Foly D. Sante said...

no mne sa viac ako blazer pacia tie naramky a hodoinky.Vyzera to dobre:)
aj ked blazer nie je zly.ALe mne sa to velmi nepaci,mozno keby bolo trosku obtiahnutejsie..

Alice Lee said...

Dík za upozornění na chybku:) jinak super outfit, fakt miluju tvoji kabelku od zary:)
PEACE

Tereza said...

Jo, sako je super, já to svoje tuxedo z Řecka schovávala ve skříni snad půl roku, než jsem přišla na to, s čím ho nosit. Teď ho prakticky nosím úplně všude a se vším:-)

Luci. said...

Jé, tak tady ti to fakt sluší, ty boty vypadají skvěle! A sako s bílou košili o nic méně :)