2.2.10

spring exists just behind my closen eyes





(HM jacket, Promod boots and shorts, HM tee and hat)
Včera jsem psala poslední zkoušku, výsledek ještě nemám, nicméně pokud bude zelený (úspěšné zkoušky máme značené zeleně), tak to znamená, že mě čekají sladné tři týdny volna. Ráno bylo tak trochu hektické, cestou mám umřelo auto, naštěstí ne tak naleko od školy. I kafe jsem si stihla koupit.
Fotky jsou z minulého týdne, když jsem zkušela jak nosit starou (ale teplou) bundu z HM. Výsledek pokusu, jen takto s tričkem to v -10 nejde... Překvapivé. Kvůli zkouškovému jsem moc nikam nechodila, což teď asi zase začnu, takže budu muset vymyslet nějakou zateplovací variantu, která by zároveň vypadala vkusně. Ale trochu se bojím, že je to jedno nebo druhé, buď budu vypadat k světu a zmrznu nebo jako sněhulák, a možná nezmrznu. Jak to řešíte vy, abyste neumrzli?
Tak já si jdu užívat nic nedělání...
I've wrote last exam today, but I don't have result yet. The rode to school was tough, the car died durring it, luckily, not so far from school.
Photos are from past week, I tried to wear my old jacket form HM. But I found wear it just with tee isn' t really good in this freezing weather. What do you wear when you want to look good and don't get freeze?

Any

11 comments:

mishellka said...

Mňa by v takejto zime asi nikto nedonútil odhaliť kúsok holej kože, takže máš u mňa body za odvahu:)

Nat said...

Mě se tak líbí tvůj outfit!!

Mám moc ráda džínové šortky v kombinaci s černými punčochami a tvoje botičky jsou skvostné :))

Já nosím sluneční brýle téměř po celý rok, protože mám jednak oči hodně citlivé na světlo a taky se v nich cítím dobře!!

Dona - Fashion accessories for you said...

Ahoj, mrkni prosím do mého e-shopu plného ručně vyráběným módních doplňků za skvělé ceny a udělej radost sobě nebo kamarádce třeba nárdelníkem :-)

---
earringsdona.blog.cz

Tereza said...

No, řeším to tak, že téměř nevylézám z bytu:-)Ne, kecám, tohle dilema mám celou zimu a ještě jsem nepřišla na nic uspokojivého...Jdem teď s Vítkem na Sherlocka Holmese, zítra se těším na knajpu!

Anonymous said...

slušíí:P

Katja said...

moc se mi líbí, co máš na sobě :) šortky a punčocháče dohromady mám strašně ráda! ten květinovej prsten je skvělej :) A mám doma stejnej baret ;))

Any said...

Díky za pochvalu. Jsem ráda, že nejsem jdiný blázen, který v zimě nosí šortky s punčocháči :-)

Simone-čka said...

Doufám že se neurazíš ale si takovej milej odpočinek od těch vzchrtlých postav a dlouhých nohou u kterých nerozpoznáš lítko od stehna..Navíc je hezké že tyhle věci nemusej nosit jen lidi s touhle postavou ale i normální lidi.
BTW:Neni ti zima???Vždzť máš jenom tričko a rozepnutou tenkou bundu..brr

Foly D. Sante said...

boty a budna sa mi velmi nepacia,ale vsimla som si ten velky kvietok troniaci na tvojom prste!ten je pekny

MyStrawberryCocktail said...

máš krásnou bundu a botičky! a celkově ti to sluší :)

Any said...

to Simone-čka: Neurazím :-) A samozřejmně takto po venku nechodím, to mám svetr a zapnutou bundu, tohle bylo jen na focení.