4.2.10

the shoes story



Mé nové botičky, které jsem si koupila jako odměnu za zkoušku z klasické řečtiny (ne, tento jazyk nestuduju dobrovolně), a které jsem ještě kvůli počasí neměla šanci provětrat. Dělám to jen já, že si v zimě kupuju věci na léto a v létě na zimu, nebo se to stává i vám?

Musím přiznat, že jsem dost dlouho důležitost bot podceňovala. Dokonce jsem přiznám k tomu, že jsem dva roky svého života strávila v „martenskách“ (mám ty boty ráda, jsou pohodlné a momentálně se mi líbí třeba v kombinaci s romantickými šaty, ale nosit je pořád taky nebylo úplně ok). Pak jsem volně přešla k teniskám (staré dobré „adidasky“). Nicméně nakonec jsem naštěstí přišla na to, že i sebelepší outfit špatné boty odsoudí do kolonky „out“. Takže jsem pomalu začala shromažďovat botičky a zamilovávat si podpatky (a učit se na nich chodit). Dopadlo to tak, že mi přibyla další závažná závislost. Boty poslední dobou kupuju snad častěji než oblečení a v podstatě i odmítám zakoupit pár, který nemá alespoň nízký podpatek. Ach jo, to jsem dopadla. A ještě jeden fakt, od svého pubertálního postoje „na boty se přece nikdo nedívá“ jsem přešla zcela na druhou stranu. Teď si naopak dovolím tvrdit, že na botách více méně celý outfit stojí. Jednoduché oblečení a dokonalé boty mě zaujmou vždy.

Jak to máte s botami vy? Myslíte, že je volba bot důležitá?

My new shoes, which I’ve bought like an exam award, but I haven’t wear them yet, because of the weather. Did you too buying summer stuff during winter and contrariwise?

I have to admit I didn’t think that shoes are important for a long time. But now I changed my mind about it. Actually, now I’m shoes addicted. I buy shoes more often that clothes I guess and I refuse to buy a pair of shoes without heels. Oh, poor me. Now I really think shoes are maybe the most important part of outfit.

What do you think about shoes?


Any

18 comments:

Unknown said...

Botky jsou krásné :) a s tvým názorem souhlasím. I sebelepší outfit dokážou zkazit boty. Já jich mám doma taky dost :D

Anonymous said...

Botky nemají chybu, ještě k nim vybrat krásný coctailky ;)

Lole said...

Boty jsou krásné! A vypadají, že by se na nich nemuselo "umírat".. =)

Becca said...

Super topanku :) aj ked ja by som zvolila vyssi opatok, ale to preto, ze som nizka :D
a suhlasim, martensky s kvietkovanymi satami su super :) teraz maju v mangu jedny lakovane, ale uz len vo fialovej :(
Mimochodom, velmi pekny dizajn blogu :)

Anonymous said...

Boze hrozne boty a jsou ti nejake velike nemyslis??? Mas je ze ZARY z vyprodeje ze jo? Ja je tam videla. A mas odporne nehty na nohach fuj.


SANDRA.

Alice Lee said...

AHOJ AHOJ..
zdraví tě blogerka z česka
nechceš spřátelit blogy nebo tak něco?
a ještě se chci zeptat: taky se mi moc líbí ta modrá taška od zary a taky bych ji brala. Nevíš jaká je její skutečná cena? Nanejhůř si ji snad ušiju...
Zatím ahoj a určitě se ozvi. dík. zdraví europevintage.blogspot.com

Any said...

to Becca: díky :-)

to Sandra: Nechápu, proč máš potřebu takové komentáře psát. Komplex z vlastních nohou?

to Alicia: Ta kabelka je z outletu a obávám se, že z nějaké starší kolekce. Kolik stála původně netuším.

Alice Lee said...

navzájem si sledovat blogy. teda pokud máš zájem??

Suzie said...

Urcite to nedelas jen ty:) Ja jsem se pred par dny uz koukala na maxi saty na leto, na ebay samozrejme, myslela jsem si, ze ted o takove veci jeste nikdo nebude mit zajem, ale to byl teda fakt omyl:) Asi je nas mnohem vic, nez bychom si myslely:)

Sandra said...

já mám radši vyšší podpatky, ale tyhle vypadají skvěle!

Foly D. Sante said...

mne sa taketo podpatky nepacia,-to asi tym tvarom.
Podla mna su topanky velmi dolezite..napriklad na chalanoch si vsimam prve topanky (naozaj,prve!) a na babach tiez medzi prvymi.

Nat said...

Boty jsou základ! Můžeš mít i rifle ze sekáče, ale jakmile máš super boty, automaticky je ten outfit někde jinde

Já boty miluju, hlavně jehly, to je moje úchylka

VeronikaD said...

ty botky jsou krásné!:)

Terka said...

Moc hezký "exemplář" :)

Já osobně si na boty moc nepotrpím. Sice muluji dívání se na ně, ochání nad nimi...dokonce bych si nějaké ty high heels i koupila, ale vždykcy mě odradí moje výška v nich.
Takže chodím jenom v botech úlně plochých nebo s nízkým podpatkem :)

*terka

Anonymous said...

hezké boty.:)

Anonymous said...

Boty hezke, kde jsi je koupila??? Nejsou ti prece jen trosisku velike? Jenom,aby se ti v nich nechodilo spatne. Ale jinak ti moc slusi!!!!!!!!

Any said...

Díky všem za komentáře a názory :-)

to anonymní: jsou ze Zary, velké mi nejsou, jen mám trochu širší nárt, tekže až ke špičce se u žádných bot nedostanu. Ale jsou tak akorát.

MyStrawberryCocktail said...

jsou hezký :) taky mám poslední dobou úchylku na boty. vždycky mám období, kdy něčeho nakupuju nejvíc :D a teď jsou to právě botičky:))