24.2.10

just one beer



(vintage jumper, HM leggins coat and ring, bi4 boots and scaff was a gift)
Včera večer jsem vytáhla přítele na chvíli na pivo (25. 2. po té co si to přečetl oprava, on vytáhl mě) a vzala jsem s sebou i foťák, aby si pěkně zvykal mě fotit :-) Jak dokazuje fotka, zasmáli jsem se pořádně.
K tématu červený svetr, mám ho už hodně dlouho, tuším, že mi ho přenechala mamka. Několikrát jsem si ho chtěla vzít, ale pokaždé jsem vycouvala, protože, nevím, přišel mi moc obyčejný, necítila jsem se. Teď jsem se konečně odhodlala, na pivo dobrý. Prstýnek je z HM a jsem do něj moc zamilovaná, jen se trochu obávám, že bude jedním z těch kousků z HM které má kde kdo. Už jsem ho na několika blozích zahlédla. Možná to bude tím, že trochu připomíná prstýnek, který nosí Rumi.
Začal semestr, takže teď zase budu mít víc práce a nevím, jak budu stíhat blog. Slibuju ale, že se budu snažit. Ať vám to do pátku rychle uteče!
Yesterdays evening I went for a beer with my boyfriend and I took camera with us to get him used to taking photos of my. How photo proves, we laugh a lot.
To the point of red jumper, I own it a long time, I guess my mum yield it to me. I wanted to wear it for a few times, but everytime a took a step back, because, I don't know, it seemed to my too ordinary, I did not feel right. This time I resolve to wear it, good enough for a beer. Ring is from HM and I really in love with it, I just afraid this is one of those pieces from HM everyone owns. I already saw it on few of blogs. May it's because it look similar to the one which Rumi wears.
Semester has beguin, so I will have more work and don't know how much time I'll have for blogging. But I will try. I wish you quick time to Friday!

Any

6 comments:

Foly D. Sante said...

tak to mas dobre ze ta ma kto cvaknut:)

Nat said...

Moc se mi líbí tvůj prsten, není z H&M? Mám pocit, že jsem tam něco podobného zahlédla, ale paměť už mi tolik neslouží :))

Já šla dnes ráno s psíkem na veterinu v teplákovce, módní policie by ze mě neměla radost, ale já byl taaak unavená a líná :))

Any said...

to Nat: ano je z HM, je to i napsané pod fotkou :-) A tepláky jsou teď in ;-)

Tereza said...

Doufám, že takovej podobnej prsten, co nosí Rumi, najdu v Soluni. Už loni jsem ho tam v jednom krámku viděla, jenže jsem ho nekoupila. Dobře mi tak

mishellka said...

Tá druhá fotka je super:) Ale ten prstienok je na môj vkus príliš veľký.

Suzie said...

Mam rada hodne vyrazne barvy, takze ten svetr se mi vazne moc libi :)