27.6.11

Along the river

(secondhand dress, scaff stolen from my mum, HM bag and shades, Vagabond flats)

Tak i přes nepříjemnosti se zpáteční cestou (zrušený let atd.) jsem doma z výletu do Paříže. Doufala jsem, že budu přidat nějaký příspěvek přímo z Paříže, ale zdá se že Francouzi si myslí, že wi-fi připojení je něco extra a tudíž ho neposkytují zdarma (takže na mě mimochodem doma čekalo 90 příspěvků na Bloglovin´). Výlet byl pro přítele hlavně pracovní a pro mě hlavně nákupní - tato mise byla úspěšná a já jsem naprosto spokojená (moje karta už míň). O nákupech ale až příště.
Šaty, které mám na sobě jsou jedna z mých mála skvělých sekáčových koupí, mám už je asi rok a nosím je moc ráda (jako by je šili na mě), ale nějak se mi nikdy neporařilo je nafotit. Balerínky byly při chození po městě samozřejmostí (stejně mám hrozně odřené nohy). A zítra je jdu reklamovat, protože aby se jim po měsíci odlepila podrážka, tak to teda ne. A já myslela, že budou kvalitní!
Jak se máte vy? Už si užíváte prázdniny? Zkoušky hotové? Ať ano či ne, mějte se krásně!

So, after complications with fly bach home I arrived form Paris. I wasn't able to post nothing from there, it seens to Franch guys think wi-fi is something special and nowhere is free. Trip was mainly bussines for my boyfriend and shopping for me - this mission was succesful and I'm very satisfied (my credit card isn't).
I have had this dress for like a year now and it's one of few great secondhands purchases of mine. It's like they made for me. Flats are neccesary for walking through city (in spite of I have blisters).
What about you guys? I hope you're having good time. Take care.

8 comments:

andulka.sevcikova said...

Páni, dokonalé šaty ;-) Fakt ti sednou jak na míru ušité. Už se těším na post, cos koupila (myslíš, že bys mohla doporučit kam zajít pro úlovky - s přítelem se chystáme spíše na poznávací výlet, ale i bych ráda někam skočila a třeba i na jisto ;-)

Katie said...

ja taky pred mesicem reklamovala baleriny z Vagabondu... zespod se mi uplne odrely..ale vubec zadny problem, vzali si je do reklamace a po dvou týdnech mi vrátili peníze :)

Any said...

Andulka: Díky! Nějaký příspěvek ohledně nákupů určitě chystám :-)

Katie: Já je mám z Humanicu, v prodejně Vagabind už bohužel neměli moji velikost. Vzali si je na opravu, tak snad to dobře dopadne.

Anonymous said...

Moc ti to sluší. A máš nádhernou barvu vlasů a moc slušivý střih. :)


Z.

Tereza said...

Ty vagabondový, co stály skoro 2 litry??!!! To je fakt výsměch! Tady je wifi zdarma v kavárně (v kavárně - sleduješ tu změnu životního stylu), právě kolem prošel dav řvoucích stávkujících hovad. Zítra jedu do Athén (i tam je na pokoji v hotelu wifi zdarma:-) Těším se na další fotky z Paříže!

AdelMa said...

Paříž, že?! :-)

Any said...

Terka: Jj, ty. Prý že mi je opravý. Změna životního stylu je Řecku nutná, pokud nechceš za pivo utratit celé svoje stipemdium ;-)

AdelMa: Jasně, Paříž :-)

Len said...

Krásné fotky :)