21.12.10

Tiny lights in Brno


Ne že by byla Vánoční výzdoba v Brně nějak světoborná, ale říkala jsem si, že alespoň pár fotek bych sem pro navození atmosféry dát mohla... Každý rok plánuji, že zajdu na trhy, dám si tam svařák, koupím svíčky a budu nasávat Vánoce. Ale nikdy to nevýjde, protože já jsem alergická na davy lidí a ty tam teda jsou. Vlastně jsou před Vánoci všude, což je jedna z jejich tmavých stránek. Jak davy snášíte vy? A dali jste si letos svařák na Vánočním trhu?

Not that Xmas decorations in Brno would be something so especial, but I wanna put some photos here for Xmas atmosphere. There were tuns of people on Xmas market here and I hate tuns of people. What about you? Prepare for Xmas?

6 comments:

mih said...

Na Svoboďáku jsem si dala punč... Dokonce mi do něj hodili i jahodu z kompotu ;)

Tereza said...

Já to snáším ještě docela slušně (i když si teď doma užívám, že tu bydlí je 2 tisíce lidí...), ale Vítek šílí a odmítá chodit do města:-)

. said...

Ty jsi taky z Brna?

Vánoční punč doporučuju ještě na poslední chvíli zkusit, zvlášť ten jahodový, co zmiňuje Michaela.
Není to tak dlouho, co se nás tam banda cinkla do velice příjemné nálady a proběhla mezinárodní družba s erasmáckými studenty:-)

Mimo jahod si člověk může vybrat i rozinky nebo citrón.

(Říkala jsem si, že je věčná škoda, že do vánočních atributů nezahalili i proslulý žulový pyj....)

Any said...

Zu: Jojo, z Brna :-) Tak já ten punč třeba ještě stihnu ochutnat.
(Orloj "plive" vánoční kuličky, to nám musí stačit :-D)

Anonymous said...

Já byla letos jen na takovém malém vánočním tržíku u nás ve městě, ale nic světoborného. Škoda, že to mám k Vám do Brna přes půl republiky. Už jsem o tom Vašem "orloji" slyšela a viděla ho na fotkách a nevěřila zraku, tak doufám, že tu krásu uvidím jednou na vlastní ježkovi voči :-D :-D Krásné Vánoce! Pet.

Any said...

Pet: Přijeď, to určitě musíš vidět! :-D
Taky Ti přeji krásné Vánoce!