8.12.10

super stripes

(t-shirt Hildebrandt, earrings Nabadu (from CODE:MODE), Zara black jeans, vintage hat)

První z triček pořízených na CODE:MODE. Značka Hildebrandt mě zaujala okamžitě, jednoduchá trička neutrálních barev, kvalitní materiál a zpracování, zajímavé detaily a navíc příjemná cena. Možná je jen trochu ironií, že návrhářka je Švédka. Tričko je super příjemné na nošení a já od ní určitě chci další! Co vy a málo známé značky? Máte nějakou oblíbenou? Objevili jste něco zajímavého na CODE:MODE nebo podobné akci?
Je hloupé, že zrovna ve chvíli kdy mám takovou chuť do blogování, je dost obtížné fotit fotky. Můj přítel a dvorní fotograf chodí z práce až večer, ale teď by nám ostatně nepomohlo ani kdyby chodil ve 4, protože to už je taky tma. Ale dneska jsme si koupili světlo, tak aspoň můžeme docela dobře fotit doma.
Mějte se krásně!

First od t-shirts bought at CODE:MODE. Hildebrandt brand was love for a first sight. Simple t-shirts, natural colors, high-quality material, beatiful details plus nice prize. I definitelly wanna another tees from this brand. What about you? Any favorite not so known brands?
It's bad it's so difficult to take pictures now when I so enjoing blogging. But we've bought light today so we at least are able to shoot at home.
Take care!

10 comments:

Nika Chic said...

Tričko je vážně dle mého gusta. Až budu bohatá, zdědím, vykradu banku, stanu se právničkou, pořídím si taky světlo a externí blesk, tohle stmívání a zataženo už mě taky nebaví :)

mih said...

tričko je bezva... a taky ti to tady fakt sekne .)

Blanche said...

Nádhera, ty fotky, to triko, ty :-)

Any said...

Díky holky! Těšíte mě!

Katie said...

noo, tak to tričko je boží! tu značku jsem na code mode vůbec nepostřehla :/ sluší ti!

Anonymous said...

Tričko je krásný moc a sluší. Já v první chvíli myslela, že je od mé nejoblíbenější značky, a to z Orseye. Na tu já nedám dopustit!Mají super střihy a kvalitu. Jen mě překvapuje, že prakticky nikdo jí na blozích nemá, což trochu nechápu. No, aspoň toho na mě v prodejnách víc zbude :-)) Pet.

Any said...

Ještě jednou díky!

Pet: Vidíš, já do Orseye taky nechodím, tedy párkrát jsem tam byla a nikdy mě tam nic nezaujalo. Jak říkáš, aspoň toho na tebe víc zbude :-)

Adri said...

Ty fotky jsou perfektní, nejvíc mě zaujal asi tvůj klobouk, já pořád nemůžu najít ten pravý :( :D

Katka said...

jezis tak tenkolbuk, nie ze je velmi pekny, ale hrozne ti pristane... :)

pixie said...

to nechápu, mně se na CODE:MODE nepodařilo najít v podstatě nic, co by mě zaujalo... ale je pravda, že přes ty davy lidí mě ani moc nebavilo něco nacházet:-)
jinak ti to moc sluší, což mě trochu udivuje, nikdy by mě nenapadlo, že zrzkám by mohla slušet šedá:-)