15.11.10

the story about hat

(vintage hat, United Colours of Beneton (secondhand), Flamingopark pants, Queens Wardrobe boots, Lefteris Joanidis and vintage jewellary)

Since Rumi has started to wear hat with everything I was tempted to wear it too. I found nice one in my grantparent's closet, but I couldn't find courage to put it on my head. 'Cos this is not America, people looking at you when you are different and I kind of care about what people think. But in the end I wore it (like you already saw) and I'm glad. I felt so good in it, mayby I won't put it down.
Jumper is another good purchase from secondhand. I have quite lots of them curently.
Have a great week everyone!

Od doby co začala klobouk nosit Rumi prakticky ke všemu, jsem začala být v pokušení ho také zakomponovat do svým outfitů. Sehnat klobouk nebyl problém, příhodně ležel ve skříni prarodičů, co chybělo spíš byla odvaha... Rozumějte tady není Amerika nebo Anglie, tady se na vás divají divně při každém osobitějším projevu v oblékání (ano, stále ještě) a mě se pořád nepodařilo uplně a uspokojivě se vykašlat na to, co si lidé myslí (zvlášť moji známý). Ale na všechno nejdou dojde a tak i na klobouk došlo, jak jste se ostatně mohli přesvědčit už minule. A jsem ráda, protože se v něm nakonec cítím dobře (možná mi taky přiroste k hlavě). Svetr je dalším podařeným úlovkem ze sekáče, poslední dobou je jich čím dál víc ,protože jsem si zvykla navštěvovat sekáč, co máme hned u školy a kde se dají najít pěkné věci, navíc za úžasné ceny. Krásný týden (taky máte volno?)

7 comments:

K said...

ty máš vždy také pekné fotky a neuveriteľne ti to na nich sluší! :))

Jit said...

hend jak jsem zkoukla fotky a než jsem si přečetla článek, říkala jsem si, jak pěkně klobouk vypadá k elegantnějšímu i k volnějšímu oblečení...a pak jsem se to dočetla i od tebe!:-) palec nahoru pro "klobouk ke všemu".

Anonymous said...

Hrozně ráda navštěvuju Tvůj blog. Dokážeš zaujmout. Nevím, čím to přesně je, ale na Tvé fotky se vždycky moc těším, těším se co za kombinace vytvoříš a jak zajímavě to vypadá. Fakt sem ráda chodím a moc Ti fandím :-D

Any said...

Moc díky Vám všem za úžasně milé komentáře! Moc mě těší a davají mi chuť pokračovat. Díky!!

CoffeeBlooms said...

this hat looks perfect on you!!
such a pretty look !
I'm beginning to stop to care about what people think! it's a free feeling :)

Biancaprincipessa said...

Ten svetrik je strasne krasny!

Tereza said...

Ten klobouk je senzační! Taky bych nějakej takovej chtěla, jenže ve skříni mých rodičů se valí tak akorát motorkářský helmy...