11.8.10

end stacion

(sweater made by my mum, tee dress Zara, Queens Wardrobe shoes, H&M earrings, rings: flower one Bijou Brigette, wooden vintage, with stone Lefteris Joanidis)

I want you to meet my new sweater which is made by my mum. I saw silimar one on photo and I wanted so bad I convince mum to made one like this. Now we are working on another one. Anyway I'm obsessed with big, oversized sweaters right now. I guess I utilize this passion on fall.
But it´s still summer and today is pretty warm day so I hope I spent part of it sunbathing on garden. Before I go I wanna say THANK YOU for your sweet comments, they make me happy, I appreciate it very much!
PS. please hold your fingers crossed tomorrow morning fo me, if you remember!

Chci vám představit svůj nový svetr, který mi upletla mamka. Když jsem podobný viděla na jedné fotce, tak jsem po takovém začala toužit, tak jsem mamku přesvědčila, aby mi takový udělala. Teď už pracujeme na dalším. Každopádně, teď jsem velkými svetry docela posedlá, což pravděpodobně hojně zužitkuji na podzim.
Zatím je ale léto a dnes to vypadá na pěkný den, takže doufám, že aspoň nějakou jeho část strávím na zahradě opalování. Než se tam odeberu tak vám chci moc PODĚKOVAT za vaše krásně komentáře, moc si jich vážím a zvedají mi náladu.
PS. Když si vzpomenete tak mi zítra dopoledne držte palce!

6 comments:

Anonymous said...

Ten svetr je paradni a neotrely, navic Ti moc barevne slusi...

S temi vecmi to znam, mela jsem i obdobi kdy jsem si asi 2 roky ni nekoupila, za prve jsem patrila do plus size a za druhe studium a tak nebyly penize, ted take nejsou ale proste setrim a snazim se vsemozne is vydelat, od zari uz bych mela normalne pracovat, takze to bude zase jina dimenze, ale to budu sporit na barak...

Foly D. Sante said...

že som minule písala,že nemám rada úplety???
tak opravujem sa-tento sa mi páči lebo je skvelý farebný

Klerris said...

Páni máš šikovnou mamku (-: Svetr krásně barevný a originální (to já ráda) a dokonalej červenej lak na nehty (-:

Jen bych vytkla ty dřevěné náušnice… strašně mě bijí do očí, ale je to jen můj názor.

Fashion Cappuccino said...

What a gorgeous sweater!! You mom did an amazing job!! I love the third photo! xoxoxoxoxoo

K said...

krásny svetrík a to, že ho robila tvoja mamka ho robí ešte krajším.. :)) na jeseň bude úplne ideálny! mala by som si aj ja nejaký podobný zadovážiť :))

Kosterina O. said...

love your sweater!