13.2.10

funny bunny

(Bershka jacket, Glenfield jumper, HM leggins, Promod boots and shorts, Flamingo park bag, bunny made by grandma, hat - who knows) Jsem znechucená ze zimy, sněhu, ledu a šedivého nebe. Jsem znechucená z toho, že už dva měsíce nosím stejný kabát a dvoje boty. Trochu jsem to napravila nákupem nové bundy. Objevila jsem ji nečekaně a za třetinu původní ceny, tak jsem neodolala. A jako další krok boje proti zimní depresi jsem zvolila trochu vtipný model. Vyhrabala jsem několik let starou čepici, barevnou tašku z Flamigopark a zrak mi padl na králíčka, kterého jsem dostala od babičky k Vánocům. Nebyl myšlen jako brož, ale řekla jsem si, proč ne. Pár z vás se mě ptalo, jakto že mi není zima, když mám na sobě jen blazer. Odpověd je, že tak samozřejmně nechodím. Bez kabátu jsem byla jen na focení. Jinak chodím asi tak, jak vydíte na těchto fotkách. Popravdě, přišlo by mi dost nudné fotit ten samý kabát dokola, jak jsem řekla, do teď jsem vlastnila jeden (holt jsem studentka no). Krásný víkend!
ps. na té fotce, kde mám ruce u hlavy, dělám králíčka, neberte to vážně.
I'm sick of cold, show, ice and gray sky. I'm sick of wearing the same coat and just two pair of shoes over and over again. I little bit fixed this mood by purchase new jacket. I've descovert it by accident and for third of original price, so I can't resist. As another step in cheering up I choosed funny clothes. I dig out a few years old hat, colourful bag from Flamingopark and I catch eye on bunny I got for Xmas from my grandma. It wasn' t meant as brooch but I said, why not. I few of you have asked my how is possibile I don' t feel cold when I wear just blazer. The answer is I certainly don' t go out like this. I just didn' t wear coat for shooting. My regular outfit looks pretty much like this one. I would found borring to shoot the same coat over again, as I told, I had owned only one till now (I'm just poor student). Have a nice weekend! ps. i'm pretending to be bunny on picture where my hands are near my head. Don't take it seriously.
Any

5 comments:

Nina said...

ten kralicek je super :))

Foly D. Sante said...

krasny kralicek!ja nosim na kabtek tiez taku malu priserku ci co-...spravila mi to moja kamoska a mam zs tym velky uspech:)

Nat said...

Já už jsem taky řádně znuděná ze zimy a věčného náledí. Nemůžu nosit podpatky a už nevím jaké všemožné šály a šátky mám vymýšlet ke svým bundám a kabátům abych je oživila, takže s tebou soucítím

Us-Dreamer said...

Jaj ten zajíček je fakt sladký...:)

VeronikaD said...

ten králiček je super!!:)