20.2.10

friday night





(Mango Tee, HM vest, Tenezis tights, shorts resew from Kenvelo pants, Zara shoes, vintage scaff)

V pátek večer jsme měli sraz se spolužánky ze střední. Na našich srazech je vždycky skvělá zábava. Tuhle vestičku nosím dost často, hodně dlouho jsem nemohla najít "tu pravou", ale když jsem ji konečně našla, tak to stálo za to. A ještě musím přiznat, že jsem se na poslední chvíli přezula z lodiček do vysokých bot, protože, no pořád je únor a boty s otevřenou špičkou se do počasí tohoto měsíce moc nehodí (a taky jsem se bála, že by sníh mohl zničit).

I had meeting with my high shool collauges on friday night. There is always a lot of fun at ours meetings. I wear this vest a lot. I've been searching for the right one for a long time but when I finally found it, it worth it. And I have to admit I changed to high boot in the last moment before I left. It' s still February and shoes with open toe doesn't fit to it's weather at all, also I was worried the show could destroyed them.

Any

2 comments:

Foly D. Sante said...

krasna vesticka:)

Teruna said...

ahoj, promin, ze odepisuju az ted, jsem strasne leniva.)...tvuj blog si tam jdu pridat

ty saty...tak ja jsem si je musela dat ted zuzit, aby mi nepadaly, podprsenku jsem pod ne nemela, chtela jsem si je prilepit oboustranou lepenkou, ale ta mi nedrzela, takze jsem sla proste navostro:D...ale pry nejakou takovou lepenku meli v HM.