15.6.09

Take it easy



Zcela nepokrytě si užívám prázdnin. Večer do hospody a vstávat v poledne. Pohoda (pokud něco neřeším v té hospodě). Tento způsob života má bohužel za následek, že se cítím jaksi „přealkoholovaná“. Ale když před sebou vidíte to pivo, odolejte.

Tyhle fotky už jsou pár dní staré, oblíbená kombinace, svetr od mamky a džíny od Tommyho Hilfingera, které jsou moje nejoblíbenější a i v outletu jsem za ně zaplatila málem životem :-)

Mějte se krásně a brzy se uvidíme, protože jsem objevila naprosto úžasné šaty od Zaca Posena, které vám musím ukázat. – nejsem si jistá, jestli tohle zvládnu přeložit do té angličtiny, haha.

I’m totally enjoying my holiday! Go to the pub at the evening and wake up at noon. Well-being (if I don’t solve some case at the pub). Unfortunately, this life style cause that I fell quite “overalcohol”. But resist when you see beer in front of you.

I’ve taken these photos a few days ago and it’s my favorite combination, sweater by my mum and my most favorite Tommy Hilfinger jeans. Even I’ve bought them in outlet they almost cost my life :-)

Have a great time and see you soon because I have found absolutely awesome dress by Zac Posen and I need to show you.


(svetr od mamky, džíny Tommy Hilfinger, vintage žabky a čepici z C&A / sweater by my mum, Tommy Hilfinger jeans, vintage flip-flops and C&A hat)



No comments: