27.2.11

eyes on the cross

Ne, neobracím se na víru :-) Pěkný, výrazný kříž ale chyběl mým "rockovým outfitům", Ježíšek si to zapamatoval a jeden mi nadělil.
No, I'm not turning myself to religion :-) But nice, big cross was missing piece in my "rock outfits" so Santa brings me one.

Make-up příspěvky určitě nejsou mojí doménou, ale tyto stíny se mi líbily, tak jsme je vyfotili. Poslední dobou mě docela baví hrát si s různými kombinacemi očních stínů, rozhodně totiž preferuji malovat si oči, se rtěnkou se moc necítím.
Make-up posts isn't mine domain, but I found this eye make-up quite nice. Last time I enjoy playing with eye shadows, no doubt I'm "eye make-up girl", I don't feel myself wearing lipstick.

Avon eye shadows, Korres eye liner

8 comments:

czech foreigner said...

kočka! a máš pěkná očka!

Anonymous said...

Ta první fotka s tím křížem a jeho stínem je super!!! Pet.

Tereza said...

Ty stíny ti moc sluší!

Unknown said...

to ja to mam zase naopak - radeji rtenku nez barvy na vicka... kdyz uz barvy, tak maximalne sedou :o)

Unknown said...

ta první fotka je skvělá:)

Anonymous said...

Máš krásnu farbu očí a s tými tieňmi veľmi vynikne. Mohla by si prosím napísať, čo sú to za tiene? Vyzerá to, že máš skombinované dva rôzne, mám na mysli tie fialové.

Táňa

Anonymous said...

prepáč, až teraz som si všimla, že pod fotkami máš napísané aký make-up si použila, takže predpokladám, že to fialové je tá Korres linka na oči, mohla by si ale prosím napísať presný odtieň? Mám už od nich svetlomodrú tužku a ešte čiernomodrú, obe sú krásne. Prepáč, že Ti to tu spamujem.

Táňa

Any said...

Táňa: Stíny jsou Avon, a to jak ty růžové, tak ty fialové (linka Korres je černá). Stíny jsou namíchané ze svou paletek po 4 odstínech True Colour, růžové z Pink sands a fialové z Lace electric (ale myslím, že tyhle byly limitovaná edice). Myslím ale, že v Korres mají i fialovou tužku na oči, nevím ale jaký je její přesný odstín, mám zkušenost jen s tou černou. Klidně napiš, jestli máš ještě nějaký dotaz :-)

Díky moc všem!