29.9.10

I WANT THE NIGHT JUST TO COLOUR THE DAY

(jumper made by my mum, scaff made by my grandma, short remade from old pants, Queens Wardrobe boots, Lefteris Joanidis ring)

I love this kind of oversized jumpers, especially matched with shorts, too bad there aren't many days durring year when you can wear outfits like this (in our country).
School season has started today and I have to say I forgot that our philosophic facutly is something like fashion hell. Most of those girls seems to don't care about their clothes at all. I don't get it.
Take care guys!

Moc ráda nosím tenhle typ "oversized" svetrů, zvlášť v kombinaci s kraťasy, škoda že pro nošení takových outfitů není v našich končinách moc vhodných dnů. Třeba teď už je zase dost zima.
Dnes mi začala školní sezóna a musím říct, že jsem zapomněla jakým módním peklem dovede filosofická fakulta být. Přehlídka sežmokovaných svetrů, zoufale nepadnoucích džínů, fleecových mikin a urousaných vlasů zagumičkovaných barevným "čímsi". A odkud se bere ta česká vášeň pro denní nošení tenisek evidentně určených na běhání? Chápu že ne každou ženu oblékaní baví a netvrdím, že by všichni měli pobíhat po kočičích hlavách na dvoře fakulty jako vystřižení z editorialu z Vogue, ale trocha snahy by neškodila. Chodíte mezi lidi. A vůbec, copak dnešní holky netouží být krásné?
Tak to byl tak trochu výlev, dnes jsem prostě musela. Ale už končím.
Mějste se krásně!

4 comments:

Tereza said...

No tak aspoň že tvoje slečna vyučující je stylová:-)

eee said...

skvely boty ,-)

Bobiknannie said...

Tie topánky sú úžasné :)

Any said...

Terezka: No aspoň že tak :-D