29.8.10

passing summer in Porta Coeli

(sister's H&M sweater, Vero Moda tee, Pepe Jeans jeans, Promod boots, mum's scarf, Flamingo park earrings)

Sorry for no posting last week, I was going to work and Jirka was also quite busy, so we didn't have time for taking pictures.
Today we went for a trip to Porta Coeli convent, so here you have my "trip outfit" and some picks of convent. Next time normal outfit post, I promise (:
ps. summer is ending and I'm NOT happy about it at all.

Moc se omlouvám, že jsem sem celý minulý týden nic nepřidala, chodila jsem do práce a Jirka toho taky měl hodně, takže jsme si na focení nenašli čas.
Dneska jsme jeli na výlet do kláštera v Porta Coeli, takže přidávám fotky "výletového outfitu" a kláštera. Příště už normální "oufitový" příspěvek, slibuji :-)
ps. Končí léto a mně se to ani trochu nelíbí.

11 comments:

Anonymous said...

Ja jsem rada ze uz zacina napul podzim, konecne muzu vrstvit a TObe to vrstveni take moc slusi!

Veronix said...

jé ten klíč na krku je super!mám ráda tyhle detaily :)

Anonymous said...

Ahoj, jsi moc pěkná a tvůj šatník bych chtěla mít, ale přijde mi, že ti outfity kazí dvě věci - tyhle vytahané vydřené džíny (máš pěknou postavu, skinny by ti sedly, nebo aspoň tmavé) a ty ramínka od podprsenky trčící ze všech boxer tílek - bezramínková podprsenka by byla lepší. Já vím, že teď je móda prádlo ven, ale to jen u prádla k tomu určenému, ta bílá a černá ramínka působí dojmem nechtěného. Jinak, jen tak dál, moc pěkné fotky:). B

Anonymous said...

Ahoj. Jsi moc pekna slecna, ktera ma opravdu styl, ale musim souhlasit s predchozim komentarem- ta vykukujici podprsenka neni pekna, ted mam ale na mysli jen ten outfit s bilym trikem s krajkovymi zady. Nezlob se, prosim, ale vypada to velmi nevkusne. Jinak vsechno ostatni je perfektni- jsi krasna, mas nadherne obleceni a hezky usmev:)
B.B.

Anonymous said...

Any,
mozna se Ti je vyplati koupit nekde pres net (ebay atp.)v obchode jsou zbytecne predrazene.
-Sedi fakt perfektne, kam se hrabou replay, diesel, levis nebo 7 for all mankind.
A to nemam zrovna konfekcni postavu ac to tak moznan evypada (umim se na fotkach nastavit, jinak mam pres zadek 97cm a stehna 58, k tomu uzky pas, takze mi dziny nikdy moc nepasovaly)

Any said...

Anonymni: Díky za pochvalu i za názor. S podprsenkama je někdy trochu problém. Osobně mi ramínka většinou nevadí, takže je tak prostě nechávám. Ale možná na to příště raději kouknu dvakrát :-)

Tereza said...

Super fotky, Jirkovi to focení fakt jde, kdybych k něčemu podobnýmu dokopala Vítka, to by byla krása!

Julia ♫ said...

nadherne fotografie, vypada to jako prekrasne misto!! Klice na krku uplne zboznuju, taky par opravdovych vlastnim a nedam na ne dopustit :) moc ti to slusi!

Any said...

Díky všem! Jirkovi vyřídím slova chváli :-)

Anonymous said...

Jen jsem ti chtela rict, ze jsem to nemyslela zle. Nechci tady pusobit jako nekdo, kdo si pod rouskou anonymity vyliva zlost.
B.B.

Any said...

B.B.: Já to určitě zle nepochopila. Naopak, oceňuji konstruktivní kritiku, protože ta pomáhá uvědomit si to, co člověka třeba samotného nenapadne. Co nesnáším jsou hloupé urážky, ale to rozhodně není tvůj případ :-)
Díky a ráda tě tu znovu uvidím :-)