11.4.09

A shaft of light






Tentokrát se mi do fotek připletl nějaký paprsek, ale ono to zas tak nevadí. Hodí se to k letnímu počasí, které panuje už týden! Včera bylo 25 stupňů, prostě léto. Takže chodím na lehko a nosím sebou šálu, kdyby náhodou začala být zima. Hlavně, že barevně ladí :-)

Koukám, že z té detailní fotky, jde vidět, jak mám zjizvenou ruku, hehe, jsem prostě šikovná…


I have some shaft of light at photos this time, but it’s not a big deal at all. It’s match to summer weather which has been already being for a week! It was 25 centigrade yesterday, simply summer. So I wear summer clothes and take a shawl with me, for case I feel cold. Generally, the shawl must fit to other clothes :-)

I wonder that this detail photo shows how much is my arm scarred. Hehe, I´m just skilful…


Wearing: kalhoty Zara, tričko Cross jeans, šál Colores Athena, boty Humanic, pásek Esprit kabelka Lasocte, náramek vintage, brýle a náušnice Camaíeu / trousers Zara, T- shirt Cross jeans, shawl Colores Athena, shoes Humanic, belt Esprit, hangbag Lasocte, bracelet vintage, sunglasses and earrings Camaíeu

Omlouvám se, dnešní fotky nejsou příliš kvalitní. I’m sorry for today’s poor quality of photos.



2 comments:

Tereza Š. said...

ta šála má super barvu :) A tenhle rok se mi zdá, že není skoro žádny jaro- zima a hned skok na léto, ale je krásně, to jo :)

Tereza*

Markét a Tereza said...

Ty botičky a náramek jsou fakt nádherný!!!